03 Ноември 2016

2017 o’clock – Time to shoot your business to the Cloud(s)

Регистрирай се сега!

"There was a time when every household, town, farm or village had its own water well. Today, shared public utilities give us access to clean water by simply turning on the tap; cloud computing works in a similar fashion. Just like water from the tap in your kitchen, cloud computing services can be turned on or off quickly as needed. Like at the water company, there is a team of dedicated professionals making sure the service provided is safe, secure and available on a 24/7 basis. When the tap isn't on, not only are you saving water, but you aren't paying for resources you don't currently need."

- Vivek Kundra Federal CIO, United States Government.

За конференцията

Събитие, концентрирано изцяло върху ползите за бизнеса

Знаем колко ценно е времето, затова сме се постарали в половин ден да Ви предоставим най-новото и същевременно най-полезното което Облачните технологии предлагат за развитието на бизнеса. Презентациите обхващат както вътрешнофирмените ползи, така и неограничените възможности за излизане на нови пазари.

Елате и разберете как можете да оптимизирате процесите в компанията си, да спечелите предимство пред конкурентите си и да изградите трайни взаимоотношения с клиентите си.

Сверете часовника си не с тези, които четат от дебелите книги, а с тези, които ги пишат

Вече всеки говори за Облака. Нашият фокус е не толкова върху него като технология, а върху ефекта му върху бизнеса и резултатите, които могат да се постигнат.

Лекции на професионалисти и примери за ползите и рисковете, споделени от най-големите компании в света – NetSuite, Google, Oracle и др. Научете най-новото, което Облака предлага за развитието на бизнеса.

Отговаряме на Вашите въпроси

Преди и по време на конференцията ще имате възможност през специално приложение да задавате конкретни въпроси към конкретните лектори. Всичко, което Ви интересува относно това как да оптимизирате своя бизнес и как да го направите по-успешен. Подготвили сме дискусионен панел, в който Вие ще имате възможност да взимате активно участие и да получите отговори от едни от най-големите специалисти в своите области.

Всичко, което Ви интересува, и искате да разберете от достоверен източник!

Програма

 • 09:00 - 09:30

  Регистрация и Кафе пауза

 • 09:30 - 09:50

  Откриване на конференцията

 • 09:50 - 10:30

  Beyond the Fog

 • 10:30 - 10:45

  Кафе пауза

 • 10:45 - 11:15

  Модерното управление на човешкия капитал -  привличане на подходящи таланти, оценка на представянето, планиране на кариерата

 • 11:15 - 11:45

  Google Apps for Work - From Productivity to Max Velocity

 • 11:45 - 12:15

  Обяд

 • 12:15 - 12:45

  Как се променя поведението на клиенти, служители и партньори в Облака?

 • 12:45 - 13:15

  Модерни технологии в дигиталния маркетинг

 • 13:15 - 14:00

  Дискусионен панел

 • Лектори

  Слави Славов

  Технически директор, Balkan Services

  Слави Славов има 16 годишен опит във внедряването на системи за управление на бизнеса. Зад гърба му са десетки успешни проекти в Производството, Търговията и Банковия сектор в България и Румъния. Един от основателите на Балкан Сървисис, ръководител на отдела по внедряване на ERP системи. Защитил е Магистърска степен в Стопанска Академия "Д.А.Ценов" - Свищов, с дипломен проект на тема "Интернет маркетинг" през 1999г.

 • Свилен Стоянов

  Търговски Представител Оракъл Бизнес Приложения

  Свилен има повече от 18 години ИТ опит на българския и американския пазари, придобит в множество мултинационални компании на различни технически и търговски позиции. Работил е с корпорации като Алкател, Крафт Фуудс, Майкрософт и др. В момента Свилен се занимава с продажбата на Приложенията за Облачни Бизнес Решения, които Оракъл предлага на пазара и има поглед върху бизнес процесите на по-големите клиенти на българския пазар.

  Свилен завършва Техническия Университет Варна като Магистър по Електронна Техника и Микроелектроника, след което преминава редица тренировъчни програми по бизнес администрация и управление на ИТ.

 • Кръстьо Иванов

  Управляващ партньор, Солитекс Интелиджънт Бизнес Солюшънс ООД

  Завършва гимназиалното си образование в ТЕТ Ленин, Пловдив, а висшето – в МЕИ, Пловдив, специалност „Електронна техника и микроелектроника“, в последствие специализира MBA в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. През последните 8 години развива услугите на Солитекс на българския пазар - оторизиран риселър на Google Apps for Business от 2009 година.
  В свободното си време почива, като поне веднъж в седмица играе тенис на корт или се спуска по ски пистите. Решаването на задачи по математика с децата в къщи, също му доставя удоволствие.

 • Наталия Кирилова

  Изпълнителен директор, Диджитал Маркетинг Груп

  Наталия е предприемач и мениджър с почти 20 годишен опит. Тя може да влезе под кожата на всяка една компания, да открие слабите и силните страни и да успее да извади онова, което ще накара вашите клиенти, екип и партньори да заобичат още по-силно марката ви.
  Професионалният й опит е в областта на маркетинга, рекламата и издателския бизнес и е предприемач от дъното на душата си. По настоящем е собственик и управител на “Диджитал Маркетинг Груп” ЕООД, била е над 12 години собственик и изпълнителен директор на Маркет тренд ООД, Country Manager на University of Sheffield, издател на сп. Образование и специализация в чужбина.

 • Димитър Савов

  CEO, Startupmasters

  Димитър разработва и продава първия си уеб сайт на възраст от 14 години. Осем години след това, той измисля маркетинг модела "the circular digital performance", около който се обединяват всички в Startup Masters, и с който носят успех на клиенти и партньори. Ценното на този модел е в това, че разглежда всички аспекти на онлайн бизнеса, като една взаимосвързана система, и след това се грижи за това, ефектът от нея да е максимален.

  Митко има 12 годишен опит в уеб дизайн и маркетинг и в момента е CEO на Startup Masters. Има опит с маркетингови камании в повече от 30 държави на 6 континента.

Цени

 • Ранно записване

  50 лв без ДДС до 18 Октомври
  Презентации
  Участие в дискусионния панел
  Обяд
  Вход и безплатен коктейл на “Ай клауд?“
 • Стандартно записване

  75 лв без ДДС до 28 Октомври
  Презентации
  Участие в дискусионния панел
  Обяд
  Вход и безплатен коктейл на “Ай клауд?“
 • Късно записване

  100 лв без ДДС 2 ноември
  Презентации
  Участие в дискусионния панел
  Обяд
  Вход и безплатен коктейл на “Ай клауд?“

Попълни формата

Няма избран план!

Основен партньор


Партньори


Медийни партньори


Организатор

Задайте своят въпрос